Argentina jalgpallikoondis pani end keerulisse seisu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Argentina koondise staarid.
Pettunud Argentina koondise staarid. Foto: SCANPIX

Lõuna-Ameerika valikgrupis on 2018. aasta jalgpalli MM-valikmängudest mängitud praeguseks 18st kohtumisest 10 ning nii mõnegi koondise jaoks hakkab vaiksel eksimisruum otsa saama.

Eesti aja järgi läinud ööl sai ootamatu kaotuse kirja Lionel Messita mänginud Argentina, kes jäi koduplatsil 0:1 alla Paraguayle. Argentina on valiksarjas praegu 5. kohal, kuid lähimad jälitajad hingavad tihedalt kuklasse. Lõuna-Ameerikast pääseb otse MMile neli paremat meeskonda ja viiendana lõpetanud tiimil tuleb pidada play-off’i duell Ookeania kõige edukama võistkonnaga.

Üliolulise võidu sai viimati kirja kahe viimase Copa America võitja Tšiili, kes alistas koduplatsil 2:1 Peruu. Võitjate mõlemad väravad lõi Müncheni Bayerni staar Arturo Vidal.

Tabeliliidriks kerkis kümnenda vooruga Brasiilia. Eelmise MMi võõrustajad alistasid võõrsil tänu Williani ja Gabriel Jesusi väravatele 2:0 Venezuela.

Lisaks lõppesid kaks kohtumist ka viigiga. Boliivia mängis koduplatsil 2:2 Ecuadoriga ning Kolumbia ja Uruguay tegid esimese koduväljakul samuti 2:2 viigi.

Tabeliseis 10. vooru järel:

1. Brasiilia 21 punkti

2. Uruguay 20

3. Ecuador 17

4. Kolumbia 17

5. Argentina 16

6. Paraguay 15

7. Tšiili 14

8. Peruu 8

9. Boliivia 8

10. Venezuela 2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles