Video: vali jalgpalli meistriliiga septembrikuu ilusaim värav

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora - Tallinna Infonet
FC Flora - Tallinna Infonet Foto: Sander Ilvest

Eesti Jalgpalli Liit ja Postimees valivad lugejahääletuse abiga ka 2016. aastal Eesti meistriliigas löödud kauneima värava. Märtsist novembrini selgitatakse igas kuus välja võitja, kes pääseb finaali. Nii selguvad kaheksa finalisti, lisaks saavad finaali ka kaks parimat teist kohta. Premium liiga hooaja ilusaima värava autor saab EJLilt ja Postimehelt auhinna 22. novembril Estonia kontserdisaalis toimuval hooajalõpu galal.

Märtsi ilusaimaks tabamuseks valiti Tartu Tammeka ääreründaja Rasmus Tautsi efektne kauglöök hooaja avamängus Narva Transi vastu, mis kogus 57% häältest. Aprilli ilusaimaks väravaks peeti aga Kristjan Tiiriku karistuslööki Sillamäe Kalevi vastu, mille poolt hääletas 40,1% vastajatest.

Mai kauneima värava tiitel rändas sel hooajal esmakordselt Tallinnasse, sest lugejate meelest oli kõige kaunim Nõmme Kalju äärekaitsja Karl Mööli efektne käärlöök Narva Transi võrku. Selle poolt andis oma hääle koguni 72,4% küsitlusele vastajatest. Juuni ilusaimaks väravaks valiti pea sama ülekaalukalt Pärnu Linnameeskonna äärekaitsja Martin Mägi tabamus Infoneti vastu, mida pidas parimaks 71,9% hääletajatest. Juuli ilusaim tabamus oli aga 43,8 % häältest kogunud Paide Linnameeskonna poolkaitsja Sander Sinilaiu värav Levadiale. Augusti ilusaimaks valisid Postimehe lugejad Flora ääreründaja Maksim Gussevi tabamuse, mis kogus 40,7% häältest.

2014. aastal võitis aasta parima värava auhinna Tartu Tammeka mängumehe Kristjan Tiiriku tabamus ning aasta hiljem võidutses taas Tammeka mängija, sedapuhku Rauno Tutk. Mullu valisid lugejad aasta ilusaimaks tabamuseks Viljandi Tuleviku mängija Raido Romani efektse kauglöögi, mis jõudis muuhulgas ka paljudesse ülemaailmselt mainekatesse jalgpalliportaalidesse.

Septembrikuu parima värava kandidaadid on:

- Pavel Dõmov (Tallinna Infonet)

- Jevgeni Kobzar (Tallinna Levadia)

- Svjatoslav Jakovlev (Narva Trans)

- Aleksandr Kulinitš (Tallinna Infonet)

- Andrei Sidorenkov (Nõmme Kalju)

- Zakaria Beglarišvili (Tallinna Flora)

- Deniss Tjapkin (Sillamäe Kalev)

Hääletus on avatud kuni esmaspäeva, 17. oktoobri südaööni.

NB! Juhul, kui gallupit ei ole Postimehe uues veebiversioonis näha, palume kasutada vana versiooni (valik «Loe uudiseid Postimehe vanas veebis» avalehe paremas ülemises nurgas)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles