Mailis Pokk ja Keltern jõudsid tänase võiduga FIBA Eurocupi turniirile

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise liider Mailis Pokk (paremal).
Eesti koondise liider Mailis Pokk (paremal). Foto: Raul Mee

Korvpalli naiste FIBA Eurocupi kvalifikatsioonivooru teises mängus alistas Mailis Poki koduklubi Rutronik Stars Keltern (Saksamaa 1. Bundesliga) võõrsil Brno naiskonna 73:55 ning pääses kokkuvõttes 28 punktise paremusega FIBA Eurocupi alagrupiturniirile.

Keltern oli võitnud avamängu kodus 69:59. Võõrsil võideti poolaeg 38:22, pärast kolmandat veerandaega oli seis 55:38 ning lõpuks 73:55. Jasmine Thomas tõi Saksa klubi parimana 17 punkti, võttis neli lauapalli ja andis viis korvisöötu. Maja Vucerovic lisas 14 punkti ja 10 lauapalli ning Mailis Pokk pea 31 minutiga viis punkti ja viis lauapalli, lisaks andis eestlanna ühe korvisöödu.

Naiste klubikorvpalli Vana Maailma paremuselt teises sarjas osaleb tänavu kaks eestlannat - Mailis Pokk ja Merike Anderson, kusjuures nad on sattunud ühte alagruppi. Lisaks Kelternile ja Castors Braine'ile mängivad F-alagrupis Uniao Sportiva Ponto Delgado Portugalist ning Spar Citylift Girona Hispaaniast.

Esimese mängu peab Keltern Eurocupis 26. oktoobril kodus Girona vastu. Kolmandas voorus võõrustatakse 9. novembril Braine'i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles