Maailmameister Bessonova kiidab Tartu publikut

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Bessonova
Anna Bessonova Foto: SCANPIX

Eesti suurimale võimlemisvõistlusele esinema tulnud maailmameister Anna Bessonova kiidab Miss Valentine'i turniiri suurepärast publikut.

«Tulen Tartusse alati hea meelega," ütles varem kaks korda võistluse võitnud Bessonova, kes on oma huvitava esinemisstiili poolest üks läbi aegade silmapaistvamaid võimlejaid. «Naudin südamest esinemisi, isegi rohkem kui võistlemist. Pole mingit närveerimist, kõike võib teha.

Publik annab mulle nii palju emotsioone ja tuge. Minu eesmärgiks on sporti edendada. Mul on hea meel, kui suudan inimestele elamuse pakkuda ja sellega neid spordile lähemale tuua.»

Bessonova on mõlemal korral võitnud ka Miss Valentine'i tiitli, mille valib selleks moodustatud žürii publikule enim meeldinud etteastete põhjal.

«Varem oli Eestis suurepärane turniir «Merepiiga» ning selle eeskujul tuli ka mõte Valentinipäeva paiku jagada välja eriauhind Miss Valentine,» teatas 17 aastat tagasi esimest korda rahvusvahelise

turniiri korraldanud maailmameister Janika Mölder. «Publiku ja kohtunike arvamused ei pruugi kattuda ja minu arvates väärivad äramärkimist ka need võimlejad, kes just pealtvaatajatele enim muljet avaldavad.»

Miss Valentine'i esimene võistluspäev on Tartus täies hoos. Kokku võtab võistlustest osa pea 750 võimlejat 26 erinevast riigist. Võistluse lõpetab homme õhtul kell 20.00 algav traditsiooniline gala, millel astub üles ka Bessonova.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles