Prantsusmaal käärib: jalgpallitähed laskusid ebavajalikku sõnasõtta

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann (vasakul) ja Franck Ribery
Antoine Griezmann (vasakul) ja Franck Ribery Foto: GERARD JULIEN/AFP

Prantsusmaa jalgpallikoondislased loobivad teravaid sõnu. Müncheni Bayerni mängija Franck Ribery sõnas Madridi Atletico staarimängija Antoine Griezmanni kohta, et too pole maailmaklassi jalgpallur. EMil säranud 25-aastane Griezmann ei jäänud vastust võlgu.

«Jah, eelmisel hooajal mängis ta hästi, kuid teda ei tohiks pidada maailmaklassi mängijaks. Tema esitused ei ole piisavalt stabiilsed,» kommenteeris Ribery väljaandele Bild koondisekaaslast. «Oleme liiga kiired pärast ühte head hooaega selliseid hinnanguid andma. Ma ei ole sellega nõus. Minu jaoks tähendab kvaliteet järjepidevaid tippesitusi ja nii kümme, 12 või 15 aastat järjest. Alles siis ma võin öelda: hea töö.»

Griezmannil oli vastus varrukast võtta. «Tal on õigus, kuid ma tean, et olen õigel teel. Minu karjäär kestab veel vähemalt kümme aastat. Kõigil on oma arvamus, minu isa arvab näiteks, et ma olen maailma parim mängija. Seda arvavad ka Atletico fännid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles