ManUs pingile taandunud Owen võib siirduda Austraalia liigasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Owen.
Michael Owen. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi ründaja Michael Owen võib pärast lepingu lõppemist liituda Austraalia meeskonna Newcastle’i Jetsiga.

Owen on sir Alex Fergusoni juhendatavas ManUs ründajatest alles neljas valik ning on käimasoleval hooajal põhikoosseisus alustanud kõigest neljas kohtumises. Sellest hoolimata on 31-aastasel inglasel kirjas neli tabamust ning väidetavalt on mees otsimas klubi, kus ta rohkem mänguaega saaks, kirjutab soccernet.ee.

Unitedi peatreeneri sõnul on Owen aga ManU jaoks ülimalt väärtuslik. «Üritan pidevalt leida võimalusi, kuidas Michaelit rohkem mängitada,» tunnistas Ferguson. «Ma ei ole tema vastu olnud õiglane. Michael on treeningutel olnud suurepärane ning ta pole kordagi mängudes meeskonda alt vedanud.»

Oweni leping lõppeb selle hooaja lõpus ning üheks võimalikuks kosilaseks on Austraalia kõrgliigas mängiv Jets, mille multimiljonärist omanik Nathan Tinkler otsib oma meeskonda suurt nime, kellega publikut staadionile meelitada.

Austraalia liigas kehtib küll palgalimiit, kuid igal meeskonnal on võimalus kasutada üht mängijat, kelle palganumber piiri ületab. Tuntumatest mängijatest on sama reegli alusel A-League'is karjääri lõpuaastatel mänginud Dwight Yorke ning Oweni endine Liverpooli tiimikaaslane Robbie Fowler, kes kuulub praegugi Perthi Glory rivistusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles