Atletico, Real ja Barcelona lustisid Hispaanias nõrgemate kulul

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yannick Carrasco (keskel) lõi Granada vastu kübaratriki.
Yannick Carrasco (keskel) lõi Granada vastu kübaratriki. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Hispaania kõrgliigas said suure võidu kirja nii Madridi klubid Atletico ja Real kui ka Barcelona. Kolme peale löödi eile õhtul koguni 17 väravat.

Barcelona alistas esmalt kodus Deportivo La Coruna 4:0, avapoolajal sai kaks väravat kirja Rafinha ning ühe Luis Suarez. Teisel poolajal tuli mängu vigastusest paranenud Lionel Messi, kellel kulus lõppskoori vormistamiseks vaid kolm minutit. Alates 65. minutist mängis Deportivo vähemuses, sest punase kaardi sai Neymarile küünarnukiga äsanud Laure.

Atletico näitas seejärel võimu Granada vastu, kellest oldi kodus üle 7:1, ehkki juba 18. minutil jäädi kaotusseisu. Kübaratriki tegi Yannick Carrasco, kaks väravat lisas Nicolas Gaitan ning ühe Angel Correa ja Tiago.

Õhtu lõpetas Madridi Real, olles võõrsil tenniseskooriga 6:1 parem Real Betisist. Võitjate väravad lõid avapoolajal Raphael Varane, Karim Benzema, Marcelo ja Isco, teisel poolajal kasvatasid skoori taas Isco ja Cristiano Ronaldo.

Liigatabelis jätkab liidrina Atletico, kellel on 18 punkti nagu ka Realil. Punkt vähem on Sevillal, kes alistas eile tänu Pablo Sarabia 85. minuti väravale võõrsil 3:2 Leganesi. Sel hooajal juba kaks korda kaotusekibedust tundma pidanud Barcelona on 16 punktiga neljas.

Foto: MARCELO DEL POZO/REUTERS
Lionel Messi naasis vigastuspausilt väravaga. FOTO: Scanpix
Lionel Messi naasis vigastuspausilt väravaga. FOTO: Scanpix Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles