Moisar jahib pääsu tiitlimatšile Hispaanias Maroko võitleja vastu, kogenud leedulane kohtub tugeva hollandlasega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirkko Moisar (paremal)
Mirkko Moisar (paremal) Foto: Erik Prozes

21. oktoobril 2016 leiab Saku Suurhallis aset järjekorras 9. Xplosion Fight Series, kus saab näha võimsaid supermatše K-1, MMA, Muay Thai ja profipoksi stiilides. Ühe põhiüritusena on kavas Road To Marbella 2017: -71 kg XFS World Title Eliminator Tournament, mille käigus selgitatakse välja sportlane, kes pääseb 2017. aastal võistlema XFS maailmameistrivöö nimel Marbellasse.

Turniiri esimese poolfinaalpaari moodustavad kickboxingu juurde tagasi naasnud Eesti oma superstaar Mirkko Moisar, kelle vastane Rashid Boumerak saabub siia Marokkost. Mees on 38-aastane ning väga kogenud võistleja, kelle kontol on aukartustäratavad 145 matši, millest on ta kaotanud vaid 9. Lisaks on teda pärjatud ka mitmete erinevate võitlusspordiliigade nagu WAKO, WPMT, WSCF jpt tiitlivöödega.

Turniiri teise poolfinaalpaari moodustavad Tadas Jonkus, kes eestlastele tuntuks saanud kui Leedu Nokaudimeister, ning tema poolfinaali vastaseks on tugev hollandlane Marouan Toutouh, kes on noor ja näljane ning väga tugeva Hollandi kickboxingu kooliga. Mõlemad võistlejad on sarnased oma agressiivse, ründava ja jõulise stiili poolest. Kogemuste poolest on Jonkusel oma vastase ees kindlasti eelis (84 matši 36 vastu), kuid samas on Toutouh temast jällegi pikemat kasvu ning ei tasu alahinnata tema võitlejaoskusi, mida ta on aastaid maailma juhtivate treenerite käe all Hollandi parimas võitlusklubis Vos Gym omandanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles