Kosmiline number: PSG kaotas Ibrahimovici lahkumise järel ülipalju fänne

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic Manchester Unitedi särgis.
Zlatan Ibrahimovic Manchester Unitedi särgis. Foto: SCANPIX

Endine Rootsi jalgpallur Jesper Blomqvist väitis, et pärast superstaari Zlatan Ibrahimovici lahkumist on Prantsusmaa klubi Pariisi Saint-Germain kaotanud mitu miljonit fänni.

Ibrahimovic, kes kuulus PSG ridadesse aastatel 2012-2016, liitus sel suvel Inglismaa meeskonna Manchester Unitediga. Rootslase kaasmaalane Blomqvist väitis, et selle ülemineku järel on Pariisi meeskonna toetajate hulk langenud koguni kaheksa miljoni inimese võrra.

«Ta on üks kõige populaarsemaid inimesi Rootsis. Ta on välja andnud oma parfüümi, reklaaminud Volvo autosid ja tal on oma spordiriiete firma. Ta on omaette bränd,» vahendas ESPN The Sunile antud intervjuud.

«Teen palju koostööd Rootsi reisifirmadega, kes pakuvad võimalust minna Manchesteri. Huvi sinna reisida on kolmekordistunud, Zlatan on Rootsis lihtsalt nii suur asi. Arvan, et PSG on kaotanud hinnanguliselt kaheksa miljonit fänni Rootsis, nüüd on nad kõik Manchester Unitedi poolehoidjad,» lisas Blomqvist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles