Eesti võistkond sai Tšehhi kestvussõidul kolmanda koha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võistkonna auto.
Eesti võistkonna auto. Foto: Petr Frýba

EST 1 Racing meeskond koosseisus Raimo Kulli, Thomas Padovani, Raivo Tamm ja Raimo Niemi osalesid nädalavahetusel Tšehhis, Brnos toimunud 24 tunni sõidul. Meeskonna debüüt pikal kestvussõidul oli edukas, nende juhitud Porsche 991 ületas lõpujoone oma klassi kolmandana ja üldarvestuse kümnendana.

Kokku tegid EST 1 Racing meeskonna liikmed 5,4 kilomeetrise Brno rajal 574 ringi, mis teeb kokku 3101 kilomeetrit. Nii pikk võistlus oli kõigile sõitjatele esmakordne kogemus ja selle nimel tehti enne põhjalik eeltöö nii sõitjate kui auto ettevalmistuse osas.

«Ikka väga teistmoodi kogemus. Tööd sai palju tehtud ja tulemusega oleme väga rahul. Äärmiselt raske väljakutse tervele meeskonnale, kuid me saime suurepäraselt hakkama. Kuigi endal oli öösel küll selline tunne, et enam sellist asja teha ei tahaks, siis nüüd tahaks sama asja juba uuesti teha,» võttis Kulli võistlusmuljed kokku. 

Hankook 24H Epilog Brno üldvõidu jättis koju Scuderia Praha meeskond, kes oma Ferrari 488 GT3 autoga ülivõimsalt parim oli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles