Viieaastane poiss helistas jalgpalliklubisse, et selgitada oma tribüünilt puudumist

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis Kayes
Louis Kayes Foto: twitter

Viieaastane Glasgow Celtici jalgpalliklubi fänn Louis Kayes helistas Celtici kontorisse ning vabandas, kuna pidi sõbra sünnipäeva tõttu Celtici laupäevase liigamängu Motherwelliga vahele jätma.

Poisi ema Lisa Kayesi sõnul laenas poeg temalt telefoni ning helistas jalgpalliklubile. Väidetavalt tundis Louis väga suuri süümepiinu, et ei saanud mängule kohale minna. Poisi eesmärk oli telefonitoru teise otsa saada kas Celtici peatreener Brendan Rodgers või siis tema lemmikmängija ning jalgpalliklubi kapten Scott Brown.

«Ta tahtis neile mõlemale teada anda, et ta ei saanud mängule tulla. Igaks juhuks, sest võib-olla nad otsisid teda,» rääkis ema. Louisi sõnul oli sünnipäevapidu küll tore, kuid mitte mingil juhul ei kavatsenud ta kolmapäeval toimunud Meistrite liiga kohtumist Borussia Mönchengladbachiga vahele jätta. «Tõenäoliselt on tegemist kõige kirglikuma viieaastase Celtici fänniga. Talle ei meeldi mängudelt puududa. Ilmselt jääb mäng Motherwelliga pikka aega viimaseks vahele jäänud mänguks,» sõnas poisi ema.

Louis oli enne kolmapäevast Meistrite liiga kohtumist küll närvis, kuid ennustas omade 3:1 võitu. Siiski oli hoopis külalismeeskond see, kes mängu 2:0 võitis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles