Eesti korvpallilootus siirdub Itaalia klubisse testimisele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti U-18 noormeeste koondisesse kuuluv Martin Jurtom siirdub alates tänasest nädalasele testimisele Itaalia klubisse Fastweb Junior Casale Monferrato.

16-aastane ja 197 cm pikkune Jurtom läheb esialgu Itaalia Lega 2 kolmanda koha meeskonda tutvumisvisiidile, kuid mõlemapoolse jätkuva huvi korral on võimalik, et noormees lahkub suvel sellesse klubisse juba üleminekuga.

Rauno Pehka, kes on Jurtomi treener Eesti noortekoondises kui ka Audentese Spordigümnaasiumis, sõnul on Martin kiiduväärt suhtumisega mängija ja kindlasti aitab Itaaliaskäik kaasa tema järgmiste sammude astumisel korvpalluri karjääriredelil.

«See on ka märk sellest, et silma võib jääda ka saades vähem mänguminuteid ja olemata tingimata parim skooritegija,» lisas Pehka. «Lihtsalt tuleb korvpalliväljakul ajada asja südamega ja korralikult.»

Martin Jurtom on Tiit Soku KK kasvandik, kes hetkel õpib ja mängib Audentese Spordigümnaasiumis. 16-aastase mängumehe keskmised näitajad Audentes/Noortekoondise võistkonna rivistuses Eesti esiliigas on 10 punkti ja 4,4 lauapalli mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles