Omapärasel põhjusel ära jäänud karikamängu saatus selgub järgmisel nädalal

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laimons Raudsepp
Laimons Raudsepp Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eelmisel nädalal üsna omapärasel põhjusel TTÜ ja Järvamaa Võrkpalliklubi vahel pidamata jäänud Eesti meeste võrkpalli karikavõistluste esimese veerandfinaali saatus on jätkuvalt lahtine.

Ärajäämise põhjendusena läks protokolli kirja «tehnilistel põhjustel» ning osapooled jagasid vaid napimast nappe kommentaare.

Järvamaa klubi kodumänguks olnud kohtumine pidi algama kolmapäeva õhtul kell 20.30, ent sel ajal lõppes alles saalis olnud eelmine treening, mistõttu jäi soojendusaeg väga napiks, et mitte öelda olematuks. Kuigi kokkulepitud algusaeg oli 20.30, selgus, et Järvamaa tahtis mänguga algust teha hoopis kell 21, ent ei teavitanud sellest vastast. Postimehe andmetel pidid võistlusriideis TTÜ mängijad niisama ootama, kuni ka vastased hakkasid kohale saabuma. Ka kohtunikud jõudsid saali hilisemaks ajaks.

Tekkinud segadus ajas asjaosalised lõpuks omavahel tülli ja oli ka sõnelust. Olukord ajas  kopsu üle maksa TTÜ mänedžeril ja abitreeneril Uku Rummil, kes viis lõpuks TTÜ meeskonna saalist minema.

Täna arutas juhtumit Eesti Võrkpalliliidu sporditehniline komisjon, kes kuulas ära mõlemad osapooled. Alaliidu peasekretäri Helen Veermäe sõnul teeb komisjon otsuse paari päeva jooksul ning seejärel peab selle kinnitama ka järgmisel nädalal kogunev juhatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles