Raisma ja Ivanov jõudsid kodusel turniiril paarismängus poolfinaali

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov ja Kenneth Raisma.
Vladimir Ivanov ja Kenneth Raisma. Foto: Erakogu

Tartus toimuva ITFi 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri Paf Openi kolmas päev oli edukas Kenneth Raismale ja Vladimir Ivanovile, kes paarismängus jõudsid homsesse poolfinaali. Homme võistlevad üksikmängu veerandfinaali kohtade eest neli eestlast.

Tänane võistluspäeva avamängus tulid Tähtvere Tennisekeskuses väljakule Karl Kiur Saar ja Andrea Basso (ATP 639.). Esimeses setis näitas Saar ülihead mängu ja võitis 6:4. Teine sett algas tasavägiselt, kuid siis mängis Saar ühe halva servigeimi ja sellest piisas, et kaotada 3:6. Kolmandas setis oli kogenum itaallane parem 6:2.

Teises kohtumises oli Kristjan Tamme vastaseks esimese paigutusega Dzmitry Zhyrmont (ATP 288.). Kaks aastat tagasi olid nad omavahel kohtunud – siis võitis valgevenelane 6:0, 6:2 ja võitis ka kogu turniiri. Seekord alustas 27-aastane Zhyrmont kindlalt ja läks 5:1 juhtima, siis aga leidis Tamm oma mängurütmi ja tal õnnestus üks servigeim tagasi murda, esimese seti lõppseisuks jäi 6:3.

Teine sett kulges pingeliselt ja mõlemal mängijal oli kasutada mitu murdepalli, vastase viimasel servigeimil õnnestus Tammel üks nendest realiseerida ja võita sett 6:4. Otsustavas setis mängis Zhyrmont kindlamalt ja võitis 6:3.

Paarismängude veerandfinaalides oli Kristofer ja Mattias Siimari vastaseks neljanda paigutusega Slovakkia-Saksamaa paar Patrik Fabian - Denis Karpic. Olulistes punktides oli vastastel rohkem õnne ja nad võitsid 6:4, 7:5. Vladimir Ivanov ja Kenneth Raisma olid vastamisi Hollandi paariga Mats Hermans - Bart Stevens, kes eile õhtul võitsid otsustavas setis Anton Pavlovit ja Martin Valdo Randperet. Mäng kulges eestlaste dikteerimisel ja võit tuli tulemusega 6:4, 6:2.

Õhtu viimases kohtumises mängisid Oskar Lusti ja Karl Kiur Saar teise paigutusega Venemaa-Valgevene paari Aleksander Vasilenko - Dzmitry Zhyrmont vastu. Kuigi esimeses setis õnnestus Eesti poistel üks vastaste servigeim murda, ei piisanud sellest, sest vastased murdsid kaks vastu ja võitsid 7:5. Teine sett oli väga ühepoolne ja lõppes tulemusega 6:1.

Neljapäeval algavad võistlused kell 14. Eestlased alustavad kell 16, kui Vladimir Ivanovi vastaseks on Oskar Lusti. Kell 18 on vastamisi Kenneth Raisma ja Mattias Siimar. Õhtu lõpetab paarismäng, kus Ivanov ja Raisma võistlevad finaalipääsu eest Läti-Suurbritannia paariga Krisjanis Stabins - Mark Whitehouse, kes võitsid täna esimese paigutusega Venemaa paari Aleksandr Igosin - Vitali Kozjukov 4:6, 6:4, 10:5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles