Video: Kevin Korjus näitas hullumeelses võidusõidus taset

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus Estorili ringrajal.
Kevin Korjus Estorili ringrajal. Foto: Renault Sport

Renault Sport Trophy-sarja viimane etapp peeti 22.-23. oktoobril Portugalis Estorilis. Stardis oli ka eestlane Kevin Korjus, kes oli hooaja kokkuvõttes kestussõitude arvestuses neljas ja PRO-arvestuses teine.

Pühapäevasel võistluspäeval oli Portugalis kavas PRO-sprint, mille Korjus lõpetas teisena. Juba sõidu järel kirjeldas eestlane, et rajal käis hullumeelne andmine ning nüüd postitati sellest ka tema Facebooki lehele video.

«Pühapäeval käis rajal hull lammutamine. Esimeses kurvis jäin neljandaks, teise kurviga sain juba kolmandaks ja siis jättis (Markkus) Palttala natukene «ukse irvakile». Läksin kohe nõelama, oli väike kontakt, sisemised rattad olid mul põllu peal, aga sain mööda. Pärast seda kontakti läks midagi valesti, auto oli enne ülikiire, siis hakkas hullusti laperdama,» rääkis Korjus.

«Pärast tagasipööret sõitis Palttala mulle uuesti tagant sisse, tegin 360-kraadise pöörde, hoidsin gaasi põhjas, kütsin edasi. Seal oli muidugi õnne, et ei visanud kuskile kruusa sisse autot ega keegi mööda ei saanud. Auto oli pärast seda tagant ikka üsna katki ja käitus imelikult, rooli oli kah viltu. Ma ei saa aru, kuidas teised minu taga veel aeglasemalt sõitsid – ehk on meie auto lihtsalt vihmaga nii palju parem kui kuivaga. Esialgu kartsin, et (Steijn) Schothorst või (David) Fumanelli jõuab mulle järele, aga kui neid ei tulnudki, siis sõitsin lihtsalt rahulikult lõpuni – peaasi oli Palttalast eespool olla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles