Kuidas Kaarel Nurmsalu Soome legendist karsklase tegi (1)

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Ahonen.
Janne Ahonen. Foto: SCANPIX

Soome aegade üks paremaid suusahüppajaid Janne Ahonen rääkis ajalehele Iltalehti, et pole juba kolm aastat tilkagi alkoholi joonud. Üllataval kombel mängib mehe kaine perioodi juures rolli tänaseks suusad varna riputanud Kaarel Nurmsalu.

Soome koondis viibis 2013. aasta augustis Šveitsis ning nendega koos treenis ka Nurmsalu. Iltalehti kirjutab, et just eestlane kutsus Ahoneni ühel õhtul välja. Soome legend meenutab, et järgmisel päeval ärgates oli tal tõeliselt paha olla.

«Teadsin, et olen joonud oma viimase tilga alkoholi. See oli hea otsus,» rääkis ta. «Kolme aasta jooksul on palju asju mu elus muutunud. Samas ei saa öelda, et olen saanud täiskasvanuks, kuna olen endiselt poisike.»

Selgub, et Ahonen ei tee ühtegi erandit ning ei joo õlut ka saunas ega söögi kõrvale. Mees tunnistab, et vahel tellib ta endale restoranis alkoholivaba õlut.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles