Kontaveidi teekond Prantsusmaal lõppes veerandfinaalis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Anett Kontaveit (WTA 118) võitis Prantsusmaal Poitiersis toimuval 100 000 USA dollari suuruse auhinnafondiga ITFi turniiri esimeses ringis Sorana Cirstea (WTA 81) ja seejärel prantslanna Fiona Ferro (WTA 239) ning jõudis veerandfinaali. Kahjuks tuli seal vastu võtta kaotus.

Tänane veerandfinaal belglanna Alison van Uytvancki (WTA 138, aasta tagasi 41) vastu algas Kontaveidil hästi ja eestlanna asus 3:0 juhtima, siis aga mäng lagunes ja poole tunni möödudes oli seis 5:3 van Uytvancki kasuks. Pingelise üheksanda geimi suutis Kontaveit võita, kuid sellest ei piisanud ja esimene sett läks vastasele 6:4, kirjutab tennis.ee.

Teises setis õnnestus 22-aastasel belglannal kohe esimene Kontaveidi servigeim murda ja see otsustas mängu saatuse. Van Uytvanck võitis teise seti 6:2.

Poolfinaalis tuleb belglanna vastaseks ameeriklanna Lauren Davis (ATP 72), kes täna alistas turniiri esimese paigutusega rumeenlanna Monica Niculescu (WTA 37) 7:6(4), 6:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles