Leverkusen teenis raske võidu, Bayern ja RB Leipzig jätkavad tabeli tipus

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bayerni mängijad rõõmustamas.
Bayerni mängijad rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Tänastes Saksamaa jalgpalli kõrgliiga mängudes tuli Leverkuseni Bayer kaotusseisust välja ja alistas Wolfsburgi. Võidurõõmu said maitsta ka Müncheni Bayern, Mainz, Freiburg ja RB Leipzig.

Punktide teenimisega ääretult hädas oleva Wolfsburgi jaoks paistis tänane mäng teistsuguse stsenaariumi järgi kulgevat. Maximilian Arnold viis kodumeeskonna 37. minutil ette ja Leverkusen suudeti hoida ligi 80 minutit väravata, kirjutas Soccernet.ee.

Kõik edasine oli Wolfsburgi jaoks aga katastroof. Admir Mehmedi tabamus tõi tabloole 79. minutil viigi ja neli minuti hiljem Tin Jedvaj värav tõi Leverkusenile magusa võidu. 

Tiitlikaitsja Müncheni Bayern pani oma paremuse maksma Ragnar Klavani endise koduklubi Augsburgi vastu. Robert Lewandowski kaks tabamust ja Arjen Robben värav viisid Bayerni 48. minutiks juba 3:0 ette. Augsburgi auvärava eest hoolitses Koo Jacheol.

RB Leipzigi meeskond võttis taas kindla võidu, kui Marcel Sbaitzeri kahe väravaga oldi parem Darmstadtist. Tabelisse on Leipzig kogunud üllatuslikud 21 punkti, millega ollakse kindlalt teisel kohal Müncheni Bayerni järel.

Bremeni Werder jäi koduväljakul alla 1:3 Freiburgile ja Mainz alistas 2:0 Ingolstadti.  Eilses ainsas mängus tegid Mönchengladbachi Borussia ja Frankfurdi Eintracht väravateta viigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles