Eesti naiskadettide koondis võitis Euroopa karikaetapi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen-Lii Targamaa, Karoliine Loit, Sandra Skoblov
Carmen-Lii Targamaa, Karoliine Loit, Sandra Skoblov Foto: Meelis Loit

Kui nädal aega tagasi võidutses Eesti epeenaiskond Tallinna Mõõga MK-etapil, siis sarnase saavutusega said täna hakkama meie naiskadetid. Eesti naiskadettide epeekoondis koosseisus Karoliine Loit, Sandra Skoblov ja Carmen-Lii Targamaa võitis Austrias peetud Euroopa karikavõistluste etapi.

8. asetatud Eesti oli avaringis vaba. 32 parema hulgas alistati Poola 4. võistkond tulemusega 45:25 ja kaheksandikfinaalis Horvaatia 45:32.

Veerandfinaalis tuli vastu esimesena asetatud Ungari, keda võideti 45:40 ja poolfinaalis alistati USA 45:34. Finaalis alistati Poola torgetega 45:38. Kõrgetasemeliselt turniirilt võttis osa tervelt 38 võistkonda.

Eesti noormeeste koondis (Maksim Serhovets, Ilian Bobrov, Igor Guljajev, Jaron Kiiroja) sai 40 võistkonna seas 17. koha. 10. asetatud Eesti oli avaringis vaba, kuid kaotas siis napilt 24:25 Ukrainale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles