Eesti bobikoondis alustab Siguldas kolmandat hooaega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti bobikoondis sihib olümpiat.
Eesti bobikoondis sihib olümpiat. Foto: Tallinn Bobsleigh Club

Eesti bobikoondis alustab sel nädalal oma kolmandat hooaega Lätis, Siguldas. Bobimeeskond koosseisus Hardi Link, Märt Lellsaar ja Indrek Hopfeldt sõidavad juba esmaspäeval 31. oktoobril Siguldasse selle hooaja esimesi sõite tegema. 

«Rõõm on alustada uut hooaega Lätis. Kuna Eestil puudub oma bobirada, siis on see justkui meie kodurada. Bobitamine on Siguldas südamelähedane tegevus ning võistluste ajal on terve raja äär kohalikku rahvast täis. Kindlasti on oodata ka toetajaid Eestist,» rääkis Link eelmise aasta kogemuse põhjal.

Kui esimesel hooajal peamiselt ainult treeniti ja osaleti ühel kohalikul võistlusel, siis teisel ehk eelmisel hooajal saadi korralikud tuleristsed Euroopa karikavõistlustel, kus võeti mõõtu oma ala maailma tegijatega. Kokku osaleti neljal etapil Saksamaal, Lätis ja Šveitsis.

Käesoleval hooajal on plaanis osaleda võimalikult paljudel Euroopa karikavõistluste etappidel ning lisaks juunioride maailmameistrivõistlustel Saksamaal. Noore bobikoondise suureesmärk on jõuda 2018. aastal Lõuna-Koreasse olümpiamängudele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles