Cantona jälgedes: pealtvaatajale jalaga näkku virutanud jalgpallur võeti vahi alla

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kung-fu stiilis kaklus kahe orava esituses. Foto on illustratiivne!
Kung-fu stiilis kaklus kahe orava esituses. Foto on illustratiivne! Foto: SCANPIX

Tšiili jalgpalliliigas lõid laupäeval peetud mängu järel kired niivõrd lõkkele, et Audax Italiano klubi argentiinlasest ründaja Sebastian Pol otsustas vastasmeeskonna Universidad Catolica fänniga jõudu katsuda.

Selleks ronis Pol väljakut ja tribüüni lahutava piirdeaia otsa ning üritas tüütut fänni vaigistada talle näkku sihitud jalahoobiga. Ehkki fänn tõsiselt viga ei saanud ja jätkas ründaja sõimamist, Pol ise ronis aga aia otsast maha ja mängis edasi, võttis politsei kohtumise lõppedes ründaja vahi alla ja viis ta väljakult minema.

Poli jalalöök meenutab üht jalgpalliajaloo kurikuulsamat seika, kui 1995. aastal kostitas Manchester Unitedi ründaja Eric Cantona pärast punase kaardi saamist samalaadse kung-fu-löögiga Crystal Palace'i poolehoidjat, kes tema aadressil suud pruukis. Inglismaa jalgpalliliit määras toona prantslasele kaheksa kuu pikkuse mängukeelu, mille Cantona ka ära kandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles