Segaduse ja riiu tõttu ära jäänud mängu võit anti TTÜ-le

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa peatreener Laimons Raudsepp.
Järvamaa peatreener Laimons Raudsepp. Foto: Järvamaa Võrkpalliklubi/Facebook

Oktoobri keskel Järvamaa ja TTÜ Võrkpalliklubi vahel pidamata jäänud karikavõistluste esimese veerandfinaali suhtes on viimaks selgus majas: TTÜ-le läks kirja 3:0 võit.

Kui TTÜ võis tehtud otsusega igati rahul olla, siis Järvamaa peatreener Laimons Raudsepp rahulolust ei pakatanud. «Mul on raske kommenteerida edasikaebamist, sest mul puuduvad selleks volitused. Aga ma tahaksin teada, kuidas juhatuses see otsustamine käis, kas mõned liikmed otsustasid nii või kõik. Sest siin võib tekkida huvide konflikt, kui mõelda TTÜ ja meie paari järgmisele vastasele Pärnule,» ütles Raudsepp.

Raudsepp viitas Pärnu peatreenerile Avo Keelele, kes kuulub alaliidu juhatusse ja võinuks seeläbi otsust mõjutada ja endale vastast valida. Just Pärnu on TTÜ ja Järvamaa paari järgmine tõenäoline vastane (veerandfinaalis kohtub Pärnu esiliigameeskonna TTÜ/Kiiliga - M.G.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles