Madridi Reali kasvandik päästis Valenciale punkti

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rodrigo (esiplaanil).
Rodrigo (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Esmaspäevases heitluses Deportivo La Coruna vastu suutis Hispaania jalgpalli kõrgliiga hooaega rabedalt alustanud Valencia lahkuda võõrsilt viigipunktiga.

10. vooru luigelaulukohtumises võõrustas väljalangemistsooni piirimail olev Deportivo sealt samast positsioonist hiljuti end liigatabelis veidi kõrgemale rebinud Valenciat. Esiti kulges mäng võrdlemisi kontrollivalt, kuniks väravaluku suutis lõpuks lahti muukida endine Istanbuli Galatasaray mees Emre Colak, kinkides nii eduseisu poolajale minnes Deportivole, kirjutas Soccernet.ee.

Teisel poolajal suutis aga profikarjääri Madridi Realis alustanud Rodrigo manada 56. minutil tabloole viiginumbrid ning sellisel seisul kohtumine ka lõppes.

Kummagi meeskonna seis väljalangemistsooni osas kuigipalju ei paranenud: Deportivol on punasesse tsooni kuuluva Sporting Gijoniga võrdne arv punkte, Valencial asetseb omakorda mõlemast meeskonnast aga kõigest punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles