Endine tiimikaaslane solvas karjääri lõpetanud legendi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rajon Rondo (vasakul) ja Ray Allen
Rajon Rondo (vasakul) ja Ray Allen Foto: ELSA/AFP

Eile teatas 18 hooaega korvpalliliigas NBA mänginud Ray Allen, et on otsustanud karjääri lõpetada. Boston Celticsi aegadel Alleni tiimikaaslane olnud Rajon Rondo kostitas vanameistrit aga paljude arvates solvava lausega.

«Mis ta ei olnudki veel juba lõpetanud?» küsis Rondo ajakirjanikult, kes talt endise tiimikaaslase karjääri lõpetamise kohta kommentaari küsis. Tegelikult jättis Allen tõepoolest möödunud hooaja vahele, kuid ametlikult polnud ta kunagi karjääri lõpetamisest rääkinud. Paljud arvasid, et tema tagasitulek on vaid aja küsimus.

Samuti mõlema mehega koos Bostonis mänginud Paul Pierce on varasemalt tunnistanud, et Allen ja Rondo ei saanud omavahel läbi. «Neil olid imelikud suhted. Väljakul olime kõik head sõbrad, aga muul ajal ajas Ray oma asja. See oli lihtsalt tema viis. Ray ei tulnud isegi meeskonna ühissöömistele. Tõenäoliselt ei meeldinud talle Rondo kuigi palju, aga ega kõik, kellega sa koos mängid, ei peagi sulle meeldima,» rääkis Pierce.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles