Endine Ferrari boss jagas Schumacheri kohta julgustavaid uudiseid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja  Ross Brawn.
Michael Schumacher ja Ross Brawn. Foto: SCANPIX

Ross Brawn, kes töötas aastaid F1 sarjas koos Michael Schmacheriga nii Ferraris kui teistes meeskondades, rääkis BBC-le antud intervjuus, et vormelilegendi tervise osas on näha häid märke.

2013. aasta lõpus suusatades tõsise peavigastuse saanud Schumacher on pärast pikka koomasolekut taastunud alates 2014. aasta sügisest kodus, kuid tema mänedžer Sabine Kehm on seitsmekordse maailmameistri tervise osas jaganud väga vähe infot. Brawn, kes oli vormelilegendiga lähendane ning töötas tema koos nii Benettonis, Ferraris kui Mercedeses, rääkis aga nüüd BBC-le, et Schumacheri tervis võib liikuda paremuse suunas.

«Perekond on otsustanud Michaeliga seotud paranemise uudiseid hoida enda teada ja pean seda otsust austama. Tema tervises on julgustavaid märke ja palvetame iga päev, et neid üha rohkem näha,» andis Brawn BBC Spordile mõista, et olukord on liikumas paremuse suunas. «Võin öelda veel vaid seda, et tema seisundi osas on palju spekulatsioone, neist enamik on valed,» lisas Brawn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles