Avo Keele jahimehejuttudele kinnitust otsimas

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel on lisaks võrkpallitreeneri ametile aastaid kirglik jahimees olnud.
Avo Keel on lisaks võrkpallitreeneri ametile aastaid kirglik jahimees olnud. Foto: Mariel Gregor

Et Pärnu Võrkpalliklubi peatreener Avo Keel räägib tihti vägevaid jahimehejutte, otsustasin välja uurida, kas neil ka mingi tõepõhi all on ja loomad metsas tõepoolest tema ees hirmu tunnevad. Nii kohtusime ühel külmal ja tuulisel sügishommikul Pärnumaal ning suundusime sealse Aruvälja Jahiseltsi meestega metsa ajujahile.

Sellele eelneb koosolek, kus seltsi juht Jaanus Põldmaa räägib, keda lasta tohib ning kuidas asi täpselt välja hakkab nägema. Koosolekul saab Keel ka kiita (ja muheleb nähtavalt - M.G.), sest lasi nädala sees põdra maha.

Lisaks Keelele kui endisele tippvõrkpallurile torkab oma pika kasvu poolest silma veel üks endine spordimees, Aleksandr Karavajev, kes on korvpalli püssi vastu vahetanud. Keel tervitab 214 cm pikkust meest hellitavalt võrkpallikeeles: «No tere, libero! Kuulsin, et sa said eelmisel nädalavahetusel mingi jamaga hakkama!» Ja täpsustab, et Karavajev olla tühjendanud oma püssisalve ühe suurte sarvadega põdra suunas, ent märki ei tabanud. Karavajev laiutab käsi ja mühistab naerda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles