Kohila kaotas Meistrite liigas kindlalt serblannadele

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila - Belgradi Vizura.
Kohila - Belgradi Vizura. Foto: Tairo Lutter

Kohila Võrkpalliklubi kohtus Meistrite liiga teises eelringis Belgradis sealse Vižura klubiga ja pidi vastu võtma kindla 0:3 kaotuse. Kohila teenis geimides vastavalt 20, 18 ja 15 punkti. Kahe mängu kokkuvõttes pääses kolmandasse ringi Vižura , kuna ka Kohilas peetud avamatši võitsid nemad.

Enne männgu:

Avamängus andis Kohila pärast suurelt kaotatud avageimi (13:25) Serbia tulevikutähtedele – võistkonna viis liiget kuulusid 2015. aastal U20 vanuseklassi MMil viienda koha saanud Balkani riigi koondissse – võimsa lahingu. Lõpuks tuli siiski vastaste 2:3 (13:25, 25:16, 14:25, 25:17, 9:15) paremust tunnistada, kirjutas volley.ee.

«Serbias läheme täielikult uhama, las pinged olla vastaste poolel. Meil pole midagi kaotada, nemad peavad kodus pingutama,» sõnas kordusmängu eel Kohila naiskonna peatreener Peeter Vahtra.

Serbia naiskonna kapten ja nende kogenuim liige Sladjana Eric nentis, et nad peavad korduskohtumist väga tõsiselt võtma.«Tallinnas toimunud mäng näitas, et Kohila on kvaliteetne ja kogenud võistkond. Kordusmängus peame neile surve peale panema, eriti oma servi ja blokiga,» vahendas Ericut Euroopa alaliidu kodulehekülg.

Kui Belgradi naiskonda saadab edu ka kordusmängus, pääsevad kolmandasse eelringi nemad. Kohila 3:2 võidu korral selgitab seeria võitja kuldne geim ja 3:0 ning 3:1 edu viivad edasi Eesti naiskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles