Rein Pill alustas Poolas võistlust võiduga

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Pill ja A Brok.
Rein Pill ja A Brok. Foto: Celin Lannusalu

Takistussõitja Rein Pill võistleb sel nädalal Poolas Michalowices, kus saavutas esimesel päeval hobusel Alfons Ra väikese ringi võidu ja oli teise võistluspäeva põhisõidus A Brokiga seitsmes.

Rein Pill ja A Brok startisid reedel 145 cm kõrguses 25 000 eurose auhinnafondiga ja Longines Ranking punkte andnud puhtusele ja kiirusele peetud sõidus. Kuigi avapäeval langes meie paar välja, oldi eile hoopis paremas hoos. 37-e osalnud paari hulgas saavutati kõrge seitsmes koht. Võit jäi Poola, selle saavutasid Dajana Pawlicka ja Bebeto. Teine oli tugev tšehh Aleš Opatrny hobusega Apolo.

Kõrgusel 135 cm oli Pill jällegi auhinnalisel kohal, kui hobusega Alfons Ra saavutati kaheksas positsioon. Kõrgusel 120 cm saavutati Evolinusega üheksas auhinnaline koht.

Võistluse  avapäeval saavutas Pill Alfons Raga kõrgusel 130 cm puhtusele ja kiirusele peetud parkuuris võidu, suutes 0.07 sekundiga edestada Poola staari Krzysztof Ludwiczaki, kes osales hobusega Queen La Balou. Lisaks tuli 120 cm kõrgusel Evolinusega auhinnaline 6. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles