Kalev/Cramo sai Siim-Sander Vene koduklubilt kindla kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Astana.
Kalev/Cramo - Astana. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli VTB Ühisliigas kaotas Kalev/Cramo 81:102 Nižni Novgorodile. Siim-Sander Vene viskas võitjate kasuks 14 punkti ja võttis maha kolm lauapalli. Kalevi parimana kogus Vitali Ljutõtš 22 punkti. Mickell Gladness lisas 14 ja Demonte Harper 12 punkti. Kalev on senisest viiest Ühisliiga mängust võitnud kaks ja hoiab tabelis neljandat kohta. Nižni Novgorodile oli see esimeseks võiduks nelja kaotuse kõrval.

Kalev/Cramo võitis Ühisliigas viimati kodus Astana meeskonda, üks võit on kirja saadud ka Permi Parma üle. Kahe võidu kõrvale on kaotused saadud Peterburi Zeniidilt ja Minski Tsmokilt. Siim-Sander Vene koduklubi Nižni Novgorod on Ühisliigas kaotanud kõik neli mängu, viimati kaotati 66:93 Krasnodari Lokomotiiv-Kubanile. Vene on tänavu visanud Ühisliigas keskmiselt 9,8 punkti ning võtnud 4,3 lauapalli.

Omavahel on meeskonnad Ühisliigas mänginud kaheksal korral, neist seitsmel on võitnud Venemaa klubi. Kalev/Cramo võit pärineb 2015. aastast, mil veebruaris saadi 110:76 võit. Viimane omavaheline mäng lõppes aga Nižni Novgorodi 80:66 võiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles