Romanjuk püstitas Itaalias uue Eesti hooaja tippmargi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Romanjuk.
Maria Romanjuk. Foto: Eesti Ujuimisliidu Facebook

Eesti koondislased Maria Romanjuk ja Pjotr Degtjarjov startisid Itaalias Bolzanos kõrgetasemelisel ujumisvõistlusel. Võistluste avapäeval püstitas Romanjuk 50 m rinnuliujumises uue Eesti hooaja tippmargi. 

Romanjuki Eesti hooaja tippmargi oli 31.53. Selle ajaga kordas ta enda isiklikku rekordit. See aeg andis võistluses teise koha, kiireim oli Lisa Fissneider tulemusega 31.38, kirjutab Priit Aaviku Ujumisblogi. 

100 m kompleksujumises piirdus Romanjuk ajaga 1.03.68, mis andis neiule viienda koha. Isiklik tippmark on Dmitri Kapelini hoolealusel  ligi sekund kiirem.

Teise eestlasena võistlustules olnud Pjotr Degtjarjov sai 100 m vabaltujumises kirja aja 49.88, mis andis 96 mehe konkurentsis 12. koha. 100 m kompleksujumises sai eestlane kirja tulemuse 56.50, mis andis talle 15. koha. Mõlemad distantsid võitis itaallasest Euroopa meister Marco Orsi vastavalt aegadega 47.59 ja 53.12.

Täna on kavas võistluste teine päev. Romanjuk hüppab vette 100 m rinnuliujumises ning Degtjarjov hakkab kõrgete kohtade eest heitlema 50 m vabaltujumises.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles