Pidu sai otsa: Inglismaa üllatusmeistri vägev kaotuseta seeria katkes

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leicester City mängijatel on mõtlemisainet kuhjaga.
Leicester City mängijatel on mõtlemisainet kuhjaga. Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal suurüllatusena Inglismaa meistriks kroonitud Leicester City jalgpalliklubil on raskusi samal tasemel jätkamisega, sest tänases 11. liigavoorus saadi sel hooajal juba kaotus. Ühtlasi lõppes 1:2 allajäämisega West Bromwich Albionile Leicesteri 20-mänguline kaotuseta kodumängude seeria.

Viimati pidi Leicester koduses liigamängus end lööduks tunnistama eelmise aasta 26. septembril, kui Arsenal võitis neid King Power Stadiumil 5:2. Pärast seda võideti koduplatsil 13 ja viigistati seitse liigamängu.

Täna asus West Brom 52. minutil James Morrisoni väravast juhtima ja ehkki Islam Slimani viigistas vaid kolm minutit hiljem, lõi Matt Phillips 72. minutil pärast Leicesteri kaitsjate ränka eksimust 2:1 võiduvärava.

West Brom tõusis võiduga liigatabelis 11. kohale, olles kogunud 13 punkti. Leicesteril on 11 mängu järel kirjas kolm võitu ja kolm viiki ning juba viis kaotust, liigatabelis on nad 12 punktiga 14. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles