Koondise väravavaht tänas fänne ja liigub uutele jahimaadele

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Vaikla Eesti koondise trennis
Andreas Vaikla Eesti koondise trennis Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpallikoondise väravavaht Andreas Vaikla tänas sotsiaalmeedia vahendusel IFK Norrköpingu fänne ja andis ametlikult märku, et vahetab koduklubi.

Vaikla liitus Norrköpinguga 2015. aasta suvel ning krooniti möödunud sügisel ka Rootsi meistriks. Tänavu tegi ta sealses kõrgliigas kaasa 13 mängus ning hooaja lõpuks sai Norrköping kolmanda koha.

19-aastane Eesti koondise väravavaht teenis aasta esimeses pooles rohkelt mänguaega, kuna esiväravavaht David Mitov Nilsson sai raske vigastuse. Suvel liitus klubiga aga Michael Langer, kes Vaikla taas varumeheks tõrjus. Just mänguminutite vähesus on ilmselt peamine põhjus, miks noor väravavaht otsustas klubi vahetada. Eelmisel nädalal kinnitas ka Norrköpingu peatreener Jens Gustafsson, et Kanadas sündinud eestlane avaldas ise soovi meeskonnast lahkuda.

«Soovin tänada kõiki Norrköpingus veedetud aja eest. Tänud kõigile treeneritele, meeskonnakaaslastele ja eelkõige fännidele. Te olete andnud mulle unustamatuid mälestusi,» kirjutas Vaikla Instagramis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles