Gattuso agent: Tottenhami abitreener solvas minu klienti väga labase fraasiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AC Milani mängija Gennaro Gattuso (paremal) haaras Tottenahmi abitreeneril Joe Jordanil kõrist.
AC Milani mängija Gennaro Gattuso (paremal) haaras Tottenahmi abitreeneril Joe Jordanil kõrist. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas tehti teisipäeva hilisõhtul algust kaheksandikfinaalidega ning kohe sai näha ka korralikku tulevärki. Mängutulemustest enam pakkus siiski kõneainet AC Milani poolkaitsja Gennaro Gattuso käitumine. 



Kui Milan oli koduväljakul Peter Crouchi tabamuse järel jäänud 0:1 alla Tottenhamile, otsustas pettunud Gattuso oma viha välja elada vastaste abitreeneri Joe Jordani peal, keda ta kostitas pealöögiga.

Kahe mehe nägelus sai tegelikult alguse teise poolaja keskel, kui Gattuso Jordanit lükkas. Sellele andis tõuke Tottenhami mängija Steven Pienaari viga Gattuso vastu, mispeale sõnavahetus algaski.

«Mul on pealöögi pärast kahju. Vastutan selle teo eest, ma poleks pidanud seda tegema. Rääkisin Joe Jordaniga ka kohtumise jooksul, kuid ma ei avalda, millest me vestlesime,» sõnas Gattuso pärast kohtumist meediale.«Mul ei ole ühegi Tottenhami mängijaga probleeme, ainult Joe Jordaniga.»

Gattuso agent Claudio Pasqualin aga ruttas oma hoolealuse tegu õigustama ning avaldas ka tüli põhjuse. «Joe Jordan provotseeris minu klienti. Ta solvas teda väga labase fraasiga, öeldes «kuradi itaallasest kaabakas»,» rääkis Pasqualin Napoli raadiole Kiss Kiss.  

«Ta lõi ilma otsese põhjuseta Joed peaga. See oli hullumeelne. Ta kaotas mängu vist ajal mõtlemisvõime. Siiski oli Mathieu Flamini tehtud viga minu meelest kõige hullem,» täiendas Spursi peatreener Harry Redknapp.

Tegelikult oligi Flamini kogu sündmuste jada käivitajaks. Milani sõitis teise poolaja keskel ohtlikult, jalad ees, sisse Vedran Corlukale, kes viidi seejärel kanderaamiga väljakult minema ning naasis hiljem karkudel meeskonna pingile. Kuna Flamini nõudis pärast oma tegu ka publiku toetust, järgnes sellele Tottenhami meeste kättemaksuaktsioon, mis viiski lõpuks rüseluseni.  

Kui Gattuso jääb teenitud kollase kaardi tõttu eemale kaheksandikfinaali korduskohtumisest (Gattusol oli kollane kaart all ka alagrupiturniirist – toim), siis esmaspäeval arutab juhtunut ka Euroopa Jalgpalli Liit UEFA, et otsustada, kas ja kuidas itaallast veel karistada. Praeguseks on aga juba itaallase kaitseks välja astunud endine Prantsusmaa koondise ja Milani mängumees Marcel Desailly.

«Ta on tuntud oma agressiivse stiili poolest, kuid ta käitus kaptenile ebasobivalt. Siiski olgem kannatlikud. Loodan, et UEFA ei määra talle väga karmi karistust. See ei olnud siiski midagi väga erilist,» rääkis Desailly ESPN Soccernetile.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles