Video: Eesti bobikoondis pidas Lätis eduka laagri

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti bobikoondis.
Eesti bobikoondis. Foto: Erakogu

Möödunud nädala veetsid Eesti bobikoondise Lätis, Siguldas. Tegemist oli selle hooaja esimese treeninglaagriga, mis kulmineerus nädala lõpus kahe järjestikuse Euroopa karikavõistluste etapiga.

Mõlemal päeval saavutati 18. koht, edestades esimesel päeval Poola, Rumeenia ja Prantsusmaa mehi ning teisel päeval Poolat ja Saksamaad.

«Tegemist oli väga produktiivse nädalaga. Saime sooritada 12 sõitu, millest ainult üks ebaõnnestus. Lisaks sõitudele saime esimest korda teha spetsiaalset starditrenni, kus treenerid lihvisid meie starditehnikat,» võttis laagri kokku lükkaja Indrek Hopfeldt.

«Sigulda laager andis meile infot, mis seisus me hooaja alguses oleme ja millele peame rohkem rõhku panema. Kelk on meil väga hea, ka tiim töötab koos hästi. Arendama peame aga stardikiirendust ja ideaaltrajektoori hoidmist sõidul,» kommenteeris lükkaja Märt Lellsaar võistkonna hetkeolukorda.

«Võrreldes eelmise aasta Sigulda laagriga parandasime parima sõidu aega 0,83 sekundit ja vähendasime vahet liidritega 0,57 sekundit. Kuigi progress on toimunud, oleme siiski võimelised paremaks. Kui suudame kõik teadmised kokku panna, siis on tulemustes oodata suuremat arengut,» lisas piloot Hardi Link.

Bobimehed suunduvad detsembri keskel järgmisse laagrisse Altenbergis, Saksamaal. Siguldat ja Altenbergi peetakse raskusastmelt Euroopa keeruliseimateks radadeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles