Kullamäe: võidame Austria klubi ainult siis, kui mängime oluliselt paremini

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Ilmselt selgub juba täna, kas Tartu Ülikooli eurohooaeg kestab edasi või tuleb pillid kokku pakkida juba novembri keskel. Tartu vajab FIBA Europe Cupi E-grupis võõrsil vähemalt kahepunktilist võitu Austria meistri Oberwarti üle, kellele kodus kaotati 77:78. Ameeriklastele toetuv Oberwart on kogenematu, aga nagu Tartus selgus, siis ebamugav ja agressiivne vastane.

Tartlaste peatreeneri Gert Kullamäe sõnul on Austria klubi alistamiseks vaja tegutseda selgelt paremini kui kodumängus. «Peame igas mõttes kõvemad olema. Tähtis on alguses hästi minema saada, kuigi sel hooajal pole see meil kuigi hästi õnnestunud. Kodus võib suurest kaotusseisust välja tulla, aga võõrsil on esimesed minutid eriti tähtsad. Eelkõige peame hoolikamad olema kaitses,» rääkis ta eile.

Tartut on sel kuul kummitanud koosseisuprobleemid ja neist ei pääsetud ka ülitähtsa matši eel. Laupäeval hangiti Kalev/Cramost Janar Soo, aga bürokraatia tõttu ei jõutud FIBAga õigeks ajaks pabereid korda ajada. «Ma ei oska öelda, kui palju oleks tema kohalolek meie esitust mõjutanud, aga mingid minutid oleks ta kindlasti saanud. Tegelikult on päris kahju, sest oleksime saanud vähemalt ühe mängukõlbliku mehe juurde,» tõdes Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles