Kalju otsustas kolme leegionäriga lepingut mitte pikendada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju mängijad.
Nõmme Kalju mängijad. Foto: Tairo Lutter

Uuel hooajal ei näe Nõmme Kalju ridades jalgpalli mängimas Hidetoshi Wakuid, Damiano Quintierit ning Jorge Rodriguesit.

Kui 26-aastane Quintieri lendab tagasi kodumaale ja 33-aastane Wakui proovib oma karjääri jätkata mõnes teises klubis, siis 34-aastane Rodrigues jätkab tööd suure tõenäosusega Nõmme Kalju jalgpalliklubi kontori poolel.

Rodrigues liitus klubiga 2011. aasta suvel ning  lõi 115 liigamängus neli väravat. 2012. aastal tuli ta Nõmme Kaljuga Eesti meistriks ning 2015. võitis  Eesti karikavõistlused.

Nõmme Kalju - Sillamäe Kalev. Fotol Jorge Rodrigues (vasakul) ja Jaroslav Kvassov.
Nõmme Kalju - Sillamäe Kalev. Fotol Jorge Rodrigues (vasakul) ja Jaroslav Kvassov. Foto: Mihkel Maripuu

Quintieri liitus Kaljuga 2012. aasta alguses ning tegi Kalju eest kaasa kõik hooajad peale 2015. aasta hooaja. Ta lõi 92 liigamänguga 17 väravat. Tema meeldejäävaim individuaalne saavutus Kaljus oli 2013/14 Meistrite liiga hooaeg, kui ta lõi nelja mänguga kolm väravat, aidates alistada ajaloolises matšis HJK Helsinki ning tegi silmapaistva esituse Viktoria Plzeni vastu. Kaljuga tuli ta 2012. aastal Eesti meistriks.

Nõmme Kalju - Tallinna Levadia. Damiano Quintieri.
Nõmme Kalju - Tallinna Levadia. Damiano Quintieri. Foto: Sander Ilvest

Wakui liitus Kaljuga 2011. aasta alguses ning tegi klubi eest kaasa 175 liigamängus ning lõi 67 väravat. Tema säravaimad saavutused Kaljus olid 2012. aasta meistritiitel ning 2015. aasta karikavõistluste võit.

Nõmme Kalju võitis Euroopa liiga teise eelringi avamängus kodusel Kadrioru staadionil Poznani Lechi 1:0. Ainsa värava lõi Hidetoshi Wakui 81. minutil.
Nõmme Kalju võitis Euroopa liiga teise eelringi avamängus kodusel Kadrioru staadionil Poznani Lechi 1:0. Ainsa värava lõi Hidetoshi Wakui 81. minutil. Foto: Erik Prozes / Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles