Taas MMil, sihiks koht esikuuikus

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis kodusel valikturniiril. Esiplaanil Andreas Wõiduma.
Eesti koondis kodusel valikturniiril. Esiplaanil Andreas Wõiduma. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Kui sportmängudes on väikeriikidel tiitlivõistlustele jõudmine ülimalt keeruline, siis saalihokis on Eesti meeste koondis osalenud kõigil kümnel seni peetud finaalturniiril. Seni parim koht on seitsmes (2010. aastal – M. G.). Viimati saadi kaheksas koht ja peatreener Argo Kungla loodab Läti pealinnas peetavalt turniirilt senisest veelgi paremat tulemust.

Lõppenud nädalavahetusel peeti kaks viimast kontrollmängu Soome meistriliigaklubi Steelersiga ning eile teatas peatreener esialgse koondislaste nimekirja. 18 mehe seas on ka kõik senised põhitegijad.

«Kõik, keda tahtsin, on tulemas ja hetke koosseis on minu peatreeneriaja tugevaim. Nende nädalate jooksul võib keegi muidugi veel mingi vigastusega ära langeda, aga praegu tundub asi hea. Vigastusega on hädas üks põhimees, Rootsis mängiv Victor Öberg. Aga ta on juba trennidega alustanud ja loodetavasti saab MMil mängida. Sel turniiril sõltubki meie jaoks palju sellest, mil määral vigastused segama hakkavad,» sõnas juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles