Belgia koondise kapten Trumpist: kas paneme nüüd kõik idioodid võimule? (2)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincent Kompany.
Vincent Kompany. Foto: SCANPIX

Pühapäeval Brüsselis MM-valikmängus Eestiga kohtuva Belgia jalgpallikoondise kapten Vincent Kompany avaldas Twitteris väga otsekoheste sõnadega arvamust Donald Trumpi võidu üle USA presidendivalimistel.

«Mida kuradit... Paneme aga kõik idioodid võimule ja vaatame, mis edasi saab. Järgmise põlvkonna tõsielutelevisioon. #Kurbmaailm» kirjutas Belgia koondise ja Manchester City kapten Kompany. Talle sekundeeris koondisekaaslane, Tottenhamis mängiv keskkaitsja Jan Vertonghen. «Uskumatu vaatepilt. See on lihtsalt piinlik. Tahaksin väga rääkida kellegagi, kes on päriselt Trumpi poolt, et aru saada, mis nende peas toimub, aga pole seni veel ühtegi niisugust inimest leidnud,» kirjutas Vertonghen.

Hull City poolkaitsja Sam Clucas läks kaasa viimase ööpäeva jooksul netis leviva naljaga, et Trumpi võidu järel võiks sama hästi järgmiseks USA presidendiks valida ekstsentrilise muusiku Kanye Westi. Stoke City ridadesse kuuluv ameeriklane Geoff Cameron manitses aga kaasmaalasi uut presidenti toetama. «Rahvas on rääkinud! Ameerikal on aeg taas ühtseks saada. Elame maailma parimas riigis nii täna kui ka homme!» kirjutas Cameron.

Trumpi võidu üle rõõmustas ka norralannast golfitäht Suzann Pettersen. «Müts maha selle mehe ees! Donald Trump on president. Palju õnne, mu sõber,» kirjutas Pettersen Twitteris, avaldades ühtlasi lootust, et naiste USA meistrivõistlused peetakse järgmisel aastal Trumpile kuuluvatel väljakutel New Jerseys.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles