Gert Kullamäe: teisel veerandajal kaotasime täielikult rütmi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Tartu korvpallimeeskond kaotas täna FIBA Europe Cup sarja alagrupikohtumise 76:79 Austria tiimile Oberwart Redwell-Gunnersile ja sellega kadus lootus pääseda alagrupist edasi. Meeskonna peatreener Gert Kullamäe tunnistas kohtumise järel, et paraku olid Austria meeskonna mehed mõlemas mängus pisut paremad.

«Selleks hooajaks euroliiga mängud sisuliselt mängitud, kodumäng Pauga on nüüd juba rohkem meie enda au ja väärikuse peale,» nentis Kullamäe kaotusmängu järel.

«Mänguks olime hästi valmis, aga teisel veerandajal kaotasime mingil hetkel täielikult rütmi ja vastased said mängu üle kontrolli. Meie üks-üks kaitse vedas mingil hetkel selgelt alt, vahetusmomentidel eelkõige ja lihtsaid korve pandi meile täna mitmelt poolt. Positiivne oli kindlasti see, et võitlesime siiski lõpuni, ehkki trööstitut seisu oleks olnud ka varemgi. Kogenumate mängijate toel tulime siiski tagasi ning mängisime lõpuni hasardiga. Lõppkokkuvõtteks, kaks võrdset mängu Gunnersiga mängisime, kuid mõlemas suutsid nemad veidi rohkem näidata,» selgitas Tartu meeskonna loots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles