Mehhiklasest vormelipiloodil ajas Trumpiga seotud nali harja punaseks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Perez
Sergio Perez Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Inimeste hirmu USA presidendivalimised võitnud Donald Trumpi ees on oma turunduses ära kasutanud juba mitmed ettevõtted. Mehhiklasest vormel-1 piloodi Sergio Perez sponsor läks aga Perezi hinnangul liiga kaugele ning vormelimees lõpetas päikeseprille tootva ettevõttega suhted.

Üks kõlavamaid Trumpi valimislubadusi oli ehitada mehhiklaste raha eest USA lõunapiirile müür, et takistada illegaalsete immigrantide sissevoolu. Päikeseprilli tootemark Hawkers, mis alles eelmisel nädalal sõlmis Force India mehe Pereziga sponsorlepingu, kirjutas Trumpi valimisvõidu peale Twitterisse, et nüüd on viimane aeg mehhiklastel nende päikeseprillid osta.

«Mehhiklased, te peaksite kandma meie päikeseprille, et varjata oma nutvaid silmi, kui te müüri hakkate ehitama,» kirjutas Hawkers. Perezile enda rahvuskaaslaste üle naljaviskamine ei meeldi ning sotsiaalmeedia vahendusel läkitas vormelipiloot ettevõttele ka koheselt sõnumi. «Lõpetan teiega täna koostöö. Ma ei luba kunagi kellelgi oma riigi üle nalja teha,» kirjutas Perez. Hawkers on praeguseks postituse eemaldanud ning Perezi ja mehhiklaste ees ka vabandust palunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles