Northugi õnnitlus jahmatas Kanada suusatajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug.
Petter Northug. Foto: Timur Nisametdinov/AP

Kanada suusataja Alex Harvey pidi pikali kukkuma, kui Norra äss Petter Northug teda kuni 23-aastaste MMil võidetud kuldmedali puhul õnnitlema tuli.

Neljapäeva õhtul ühes Oslo hotellis õhtust sööma hakates jäi pasta Harvey kurku kinni, kui kahekordne olümpiavõitja ja neljakordne maailmameister talle käe pihku pistis. «See oli üllatav, hakkasin peaaegu naerma. Ma polnud Northugiga varem rääkinud. Norralased on maailma parimad suusatajad ja tunnevad selle üle uhkust. Nad ei räägi teiste rahvuste esindajatega väga palju,» lausus ta.

Harvey valmistub Oslos koos Kanada koondisega kuu lõpus algavaks MMiks. «Norralased on võtnud meie kohaloleku teadmiseks ning arvestavad, et me ei võistle 30 või 20 parema sekka pääsemise nimel. Tahame tõusta poodiumile ja võita medaleid. Maailma parim suusataja tunnustas meie koondise tulemusi,» ütles Harvey.

Devon Kershaw märkis naljatledes, et Northug pole temaga kunagi sõnagi vahetanud ja seetõttu oli kogu vahtralehemaa esindus Harvey peale kade.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles