Vapralt võidelnud Kaunase Žalgiris teenis Barcelonalt napi kaotuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyrece Rice (paremal) oli täna Barcelona üheks põhijõuks.
Tyrece Rice (paremal) oli täna Barcelona üheks põhijõuks. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas oli tänase mänguõhtu teises pooles kavas kolm mängu.

Õhtu kõige hilisemas kohtumises võõrustas Barcelona meeskond Kaunase Žalgirist. Avapoolaja järel oli seis Hispaania meeskonna kasuks 36:35 ning kuigi teisel poolajal lasi Žalgiris vahepeal vahe suuremaks käriseda, siis mängu lõppfaasis astuti taas valusalt Barcelona kandadele. Veel vaid 26 sekundit enne mängu lõppu oli Žalgirise kaotusseis ainult 86:88, kuid siis tabas Tyrese Rice Barcelona poolt kaks vabaviset ja enamaks Leedu võistkond enam võimeline polnud, kui enda rünnakul eksiti viskel ja Barca sai vabavisetest veelgi punkte juurde. Nii lõppes kohtumine Barcelona võiduga 92:86. Hispaania klubi resultatiivseimaks oli Rice, kelle arvele kanti 20 punkti, Kaunase meeskonna poolt panustas suurima punktihulgaga Brock Motum, kes viskas 26 silma.

Tel Avivi Maccabi Fox kohtus Ateena Panathinaikosega ja Kreeka klubi kodus peetud mäng läks lisaajale, sest neljanda veerandaja lõpuks oli tablool võrdne seis 67:67. Lisaaja järel sai 83:75 võidu kirja Panathinaikos. Kodumeeskonna poolt viskas kõige resultatiivsemana 26 silma Chris Singleton, Tel Avivi parimana sai 15 punkti kirja Sonny Weems.

Istanbuli Anadolu Efes mängis omakorda Milano Emporio Armaniga ja seisuga 105:92 pani oma paremuse maksma Milano meeskond. Võitjate poolt panustas 22 punktiga Rakim Sanders, Anadolu suurimaks punktitoojaks oli Thomas Heurtel, kelle arvele kanti 18 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles