Matsalu võib rikkuda Salumetsa kindlana näiva võidu (1)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atso Matsalu
Atso Matsalu Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Suure tõenäosusega saab legendaarsest korvpallitreenerist Jaak Salumetsast jõulude eel Eesti Korvpalliliidu president. Et asi oleks päris kindel, peab 67-aastane Salumets lähipäevil veenma endist tippkohtunikku Atso Matsalu tema paati astuma. Vastasel korral seab 52-aastane ettevõtja üles ka enda kandidatuuri ning siis võib valimistel juhtuda üllatusi. 

Salumets on tegelikult juba Matsalu loobumises veendunud. Selline arusaam tekkis tal eile, nende omavahelise põgusa vestluse käigus. «Kui mina kandideerin, siis tema ei kandideeri,» teatas Salumets. Matsalu ise aga seda ei kinnita – vastupidi, ta soovib lähipäevil Salumetsaga kohtuda ning korvpallile olulisi küsimusi põhjalikult arutada. Oma otsuse langetab ta alles pärast seda.

«Praegu jätan ukse igal juhul lahti,» kinnitas Matsalu eile õhtul. Kandidaatide ülesseadmise tähtaeg on teisipäeval. Seega on meestel veel aega omavahel asju arutada ning täiesti ei saa välistada ka mõne üllatuskandidaadi esilekerkimist. See võimalus on siiski üsna napp.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles