Teodosic valiti eelmise aasta Euroopa parimaks meeskorvpalluriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miloš Teodosic.
Miloš Teodosic. Foto: SCANPIX

Eelmise aasta parimaks Euroopa meeskorvpalluriks valiti Serbia koondise ja Pireuse Olympiakose tagamängija Miloš Teodosic. Auhinna võitja selgus korvpallifännide, ekspertide ning treenerite ühise hääletuse tulemusel.

Teodosic, kes sai ekspertide käest teise koha, oli aga rahvahääletuses ülivõimsalt teistest üle ning napsas auhinna eelmisel kahel aastal võitnud hispaanlase Pau Gasoli käest, kirjutab ERR Sport.

23-aastane Teodosic vedas eelmisel hooajal oma koduklubi Olympiakose Euroliigas finaalturniirile, visates keskmiselt 13,4 punkti, jagades 4,9 korvisöötu ning tehes 1,8 vaheltlõiget.

2010. aasta MMil oli Teodosic Serbia koondise üks põhitegijaid ning aitas meeskonnal jõuda poolfinaali. Veerandfinaalis viskas tagamees seejuures Hispaania vastu lõpusireeniga koos kaugviske, mis serblased edasi viis. Turniiri keskmisteks näitajateks jäid mehel 11,3 punkti, 5,6 korvisöötu ning 3,4 lauapalli.

Hääletuses tuli teisele kohale Los Angeles Lakersis palliv hispaanlane Pau Gasol ning kolmandaks samuti ookeani taga klubileiba teeniv sakslane Dirk Nowitzki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles