Naiste karikavõistlustel selgub viimane poolfinalist

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Naiste võrkpalli karikavõistlustel selgub täna viimane poolfinalist, kui kell 18:30 lähevad Tallinna Ülikooli spordisaalis vastamisi Tallinna Ülikool ja Audentese SG/Noortekoondis. 

Selle paari avamängu võitis üllatuslikult Audentese naiskond, kelle põhituumiku moodustab 1998. aastal ja hiljem sündinud neidude rahvuskoondis (pildil). Matš lõppes neidude 3:2 (27:25, 11:25, 25:14, 9:25, 16:14) võiduga, vahendas  volley.ee.

Karikavõistlustel vaadatakse esmalt võitude ja seejärel punktide arvu. See tähendab, et kui tänane matš lõppeb Tallinna Ülikooli 3:2 võiduga, selgitab edasipääseja kuldne geim. Tallinna Ülikooli 3:0 või 3:1 edu viiks nad otse nelja parema sekka. Ülejäänud tulemused annavad poolfinaalkohal Audentese neiudele. 

Paari võitjat ootab poolfinaalis vastasseis TTÜ/Tradehouse’iga. Teise finalisti selgitavad Kohila VK/E-Service ja Tartu Ülikool/Eeden. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles