Djokovic vihastas ajakirjaniku peale: te olete uskumatu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic
Novak Djokovic Foto: SCANPIX

Maailma teine reket Novak Djokovic alustas eile aastalõputurniiri võiduga Dominic Thiemi üle. Matši ajal kaotas Djokovic hetkes enesevalitsuse ning lõi palli frustratsioonist oma meeskonna looži poole. Mängujärgsel pressikonverentsil ei olnud serblane aga rahul, et ajakirjanik temalt intsidendi kohta küsida julges.

Ajakirjanik meenutas oma küsimust küsides Djokovicile, et sarnane situatsioon leidis aset ka Prantsusmaa lahtistel. Sellest lähtudes uuris ta, kas tennisist ei karda, et tulevikus võivad talle sellised vihahood karmilt kätte maksta, eriti sellisel juhul, kui pall peaks tabama kedagi publikust.

«Te olete uskumatud. Te alati korjate sellised asjad üles,» vastas Djokovic, mille peale ütles ajakirjanik talle, et ta ise ju teeb selliseid asju. «Miks mind siis nende eest ei karistata,» õigustas Djokovic end.

Selle peale spekuleeris ajakirjanik, et kui pall oleks kedagi publikust tabanud, võinud olukord tennisisti jaoks halvasti lõppeda. «Muidugi, sama hästi oleks võinud täna siin O2 areenil lund sadama hakata, aga näed ei hakkand. Kas ma olen ainukene mängija, kes enda frustratsiooni üles näitab, seda tahate öelda? Minu jaoks ei ole see probleem, sest ma tegin seda esimest korda,» lõpetas serblane vestluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles