Millist nõu annab jalgpalliliidu juhatus Martin Reimile? (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim. Foto: SCANPIX

Eesti Jalgpalli Liidu juhatuse liige Marek Lemsalu leidis, et eestlaste suure kaotuse Belgiale võib kirjutada vale taktika arvele. Omal ajal koondises 86 matši pidanud keskkaitsja mingit fundamentaalset viga koondise juures ei näe, kuid tunnistas, et rahvusesindusel puudub praegu oskus vajadusel värav lukku keerata.    

«Nagu Martin Reim ise tunnistas, siis koondtulemus oli tema taktikaline aps,» sõnas Lemsalu Brüsselis aset leidnud hävingu kohta.

Belgia käest saadud suure kaotuse võib Lemsalu arvates kirjutada liigse tõestamissoovi arvele. Kui eelmisele peatreenerile Magnus Pehrssonile heideti ette liiga kaitsvat taktikat, siis nüüd üritas Reim tugeva vastase vastu minna ründavama stiiliga, kuid tulemus oli ikkagi sama.

«Tahame areneda kiiremini, kui pea ja süsteem võtavad. Tihti loodetakse, et nüüd tuleb tõus. Kõik ei käi aga nii kähku. Kõik tahavad ilusat jalgpalli mängida. Loodame mängida paremini, kui tegelikult suudame,» arutles Lemsalu. «Esimestel minutitel oli näha, et hakkasime neid tohutult pressima. Niimoodi jäi taga vastastele ruumi ja see karistati kiirelt ära.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles