Juubelimaratoni 1223. lõpetanu saab uued suusad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maraton.
Tartu maraton. Foto: Margus Ansu / Postimees


SEB Liising koostöös Hawaii Expressi ja Klubi Tartu Maratoniga paneb välja murdmaasuusad Fischer RCR osavõtjale, kes finišeerub 40. Tartu Maratonil 1223. kohal.




Pühapäeval 1223-ndana finišiliini ületajat ootavad uhiuued tippklassi suusad koos priipääsmega järgmisel aastal toimuvale 41. Tartu Maratonile. “On tõesti meeldiv üllatada 1223. koha saajat, kes saab lisaks sõidurõõmule ka võidurõõmu. SEB Liisingu infotelefoni number 1223 on parasjagu selline, et maratonil sama koha saavutamine nõuab osalejatelt tänases konkurentsis head ettevalmistust,“ arvas SEB Liisingu nõukogu esimees Indrek Julge.



40. Tartu Maratoni projektijuht Kunnar Karu avaldas heameelt, et koostöös SEB-ga sünnib häid ettevõtmisi.  „Lisaks osalemisrõõmule saavad Tartu Maratoni parimad premeeritud rohkete auhindadega. Aga et ka rahvasportlaste pingutused ei jääks preemiata, on heameel pakkuda üllatusi neile nii loosiauhindade kui ka 1223. koha auhinnana. Usun, et SEB Liisingu abiga saame tagada 1223.  lõpetajale ka järgmiseks aastaks suusarõõmu uute Fischeri tippsuuskadega.“


SEB alustas Klubi Tartu Maratoniga koostööd juba rohkem kui 14 aastat tagasi, 1997. aastal. Alates 2003. aastast on SEB olnud klubi peasponsoriks ning äsja allkirjastatud SEB ja Klubi Tartu Maraton uue koostöölepingu kohaselt toetab pank Tartu Nelikürituste korraldamist aastatel 2011-2015.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles