Kooliraha sai makstud, arengu peab tooma koduliiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgias valusalt kõrvetada saanud Martin Reim peab leidma viisi, kuidas kaitsev ja ründav jalgpall koondises tasakaalu viia.
Belgias valusalt kõrvetada saanud Martin Reim peab leidma viisi, kuidas kaitsev ja ründav jalgpall koondises tasakaalu viia. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti jalgpalliliidu juhatus ja koondise treenerid pidasid eile ligi kaks tundi koosolekut, kus arutati pühapäeval Belgialt saadud masendava 1:8 kaotuse põhjusi ja tulevikuplaane. Alaliidu presidendi Aivar Pohlaku sõnul on suurimad kitsaskohad teada ja nendega tegeletakse, kuid sõrmenipsuga on raske midagi muuta.

Mängijate areng peab käima koduse liiga kaudu ja sellele ka panustatakse. «Kaks-kolm aastat tagasi jõudsime järelduseni, et jalgpalliliit peab võtma suurema vastutuse klubides tehtava töö eest. Eesti majandusloogika ei võimalda lihtsalt klubidel oma jõududega terviklikule arengule keskenduda,» selgitas Pohlak põhisuunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles