Video: Inglismaa mängis Hispaania vastu mängu maha, Liverpooli tähtmängija sai vigastada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lallana ei suuda mängu jätkata.
Adam Lallana ei suuda mängu jätkata. Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images

Euroopa jalgpalliklubid pidasid eile mitmeid sõpruskohtumisi. Ülimalt haaravaks kujunes mäng Inglismaa ja Hispaania vahel, mis lõppes seisul 2:2. 

Inglaste jaoks algas mäng suurepäraselt, kui kohtumise 9. minutil realiseeris penalti Liverpooli ründav poolkaitsja Adam Lallana. Liverpooli ja Inglismaa kahjuks sai mees aga vigastada ning ta vahetati välja. Kui tõsine vigastus täpsemalt oli, peaks selguma täna. Teise poolaja alguses läks Inglismaa mängu Jamie Vardy väravast 2:0 juhtima, mees valiti hiljem ka mängu parimaks.

Kuna sõprusmängudes võib teha kuus vahetust, otsustasid mõlema koondise peatreenerid teisel poolajal teha mitmeid vahetusi. Hispaania suutis mängu viimase viie minutiga raskest seisust välja tulla ning kohtumise viigistada. Esmalt oli 89. minutil täpne Iago Aspas, mängu viiendal üleminutil tõi viigi tabloole Isco.

Teistes suuremates mängudes leppisid Itaalia ja Saksamaa 0:0 viiki. Tegemist oli kohtumisega, kus kasutati ka videokohtunikke. Väravateta viigiga lõppes ka Prantsusmaa ja Elevanduluuranniku mäng. Üle pika aja sai võidurõõmu tunda Venemaa, kes alistas hilisest väravast 1:0 Rumeenia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles